Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med kantareller- och viltkryddad quornfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig och god sås med smak av skogen. Jag gjorde rätten vegetarisk med att byta ut blandfärsen till quornfärs, den som vill tar blandfärs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Om kantarellerna är stora, dela dem i mindre bitar. Stek svampen i smör i två omgångar på hög värme. Salta och peppra. Lägg dem åt sidan.
  2. Hacka löken och riv moroten grovt. Fräs grönsakerna i lite smör i en stekpanna, lägg dem åt sidan. Bryn quornfärsen, hälften åt gången i stekpannan. Salta och peppra.
  3. Tillsätt lök, morot, senap, messmör och viltkrydda. Rör ne kantareller och créme fraiche och låt allt bli varmt.
  4. Servera såsen med nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.