Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med kassler och ädelost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Man får inte vara rädd för kalorier, för det är väl inte den sundaste såsen,- men den är jättegod och dessutom lättgjord i all hast. Funkar lika bra om det skulle bli en bit julskinka över efter jul. Jag hade lite bacon över, som jag strimlade över, men det behövs inte (bilden blev lite för ljus, höll på att glömma bort att ta en bild)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla eller skär kasslern i kuber Koka upp grädde och creme fraiche, lägg i kassler, och rör i ädelost tills den smälter
  2. Krydda med örtkryddorna, ta lite i sänder och smaka av vartefter salta och peppra, smaka av Lägg sist i ärtorna och låt dom bli varma ( Red ev av såsen om du vill ha den tjockare) (strö allra sist över bacon)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Garposkennel 3 december 2015

    SUUPER

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.