Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med kräftor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbara ingredienser

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär purjon i ringar och rödlöken i "båtar". Skär dillen grovt.Smält margarinet i en kastrull och låt lök och purjo mjukna utan att ta färg.
  2. Häll i hälften av kräftlagen (spadet) och låt småputtra. Tillsätt créme fraiche och vitlöksost och rör tills det blivit varmt. Späd med mera lag om såsen blir för tjock.
  3. Lägg i kräftstjärtar (spara några till garnering) och dill. Smaka av med salt och peppar, men var försiktig. Kräftlagen är salt!
  4. Servera med pasta. Peppra gärna lite extra ovanpå och garnera med kräftsjärtar och lite dill.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • paprikan 30 mars 2008

    det var väldigt gott och enkelt att göra perfekt en lördagskväll med ett gott vin till

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.