Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med skinka och champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En lättlagad patasås när tiden och fantasin tryter till vardags.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva champinjonerna och strimla skinkan. Stek detta tillsamman i lite magarin i en stekpanna tills svampen slutat vattna sig. Pudra över mjöl och rör om. Späd med mjölk till lagom konsistens. Klicka i osten och låt smälta ner i såsen. Smaka av medbuljontärning, gärna svampbuljong.
  2. Servera med pastan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.