Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med svamp och purjolök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En vegetarisk pastasås man kan göra medan pastan kokar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek champinjonerna i lite margarin tills all vätska de utrsöndrar kokat in och de blivit ljusbruna.
  2. Strimla purjolöken och häll i, låt den bli mjuk och genomskinlig.
  3. Häll i crème fraîchen och rör om, salta och peppra.
  4. Serveras med fördel till tagliatelle

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • CrazyPaulina 12 oktober 2010

    Med tanke på enkelheten och den låga kostnaden gillar jag receptet starkt. Passar mig som utlandssvensk perfekt då allt fanns att få tag på även här och vegetariskt är billigt och bra. Rekommenderas!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.