Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med trattkantareller och skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Höstens absoluta måste! Har du nyplockade trattisar så är det pricken över i. Det går lika bra med torkade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Om du använder torkad svamp så ska den blötläggas 30 min. innan tillagning. Vattnet hälls sedan bort. Skala och hacka löken. Fräs löken och svampen glansigt i smöret , ej för het panna. Hacka skinkan och tillsätt. Pudra över mjölet, rör om . Tillsätt mjölk,buljongtärningen, soya, worchestershiresåsen, kryddorna och grädden. Vispa så att mjölet blandas väl och inte klumpar sig.
  2. Serveras med riven ost till fullkornspasta och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.