Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med wokad svamp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta och skölj svampen om det behövs. Skär svampen i bitar. Hetta upp en wok eller stor panna och häll i oljan.
  2. Fräs svamp och lök några minuter under omrörning. Tillsätt vinäger, ingefära, pressad vitlök och grädde.
  3. Smaka av med salt och peppar. Koka på svag värme några min. Strö över persilja och servera med riven parmesanost.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nilha 28 september 2009

    Lätt och gott men jag tänker att man kan hoppa över vitvinsvinägern om man bara vill ha den gräddig!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.