Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås Parisienne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta är mitt försök att återskapa en fantastiskt god pastasås som jag åt på en italiensk restaurang i Paris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet
  2. Tina ärtorna lätt (går bra i durkslag under rinnande hett vatten). Häll av vattnet från kronärtskockorna och klyfta dem. Tärna tomaterna
  3. Blanda kronärtskockor, tomater, skinka och ärtor Häll över matlagningsgrädde och värm på medelstark värme
  4. Häll såsen över pastan och servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.