Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasåsbuffé - Röd mandelpesto

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Passar på en buffé med olika pastasåser då receptet är till 12 bufféportioner, äter man det som ensamrätt blir det ca 4-6 portioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka tomaterna. Skala vitlöken. Mixa i matberedare tillsammans med ajvar relish, 50 g pinjenötter och 50 g mandel.
  2. Tillsätt vinäger, olja, salt och chiliflakes efter smak, kör maskinen lite till.
  3. Grovhacka återstående pinjenötter och mandel och rosta i het, torr panna. Strö det över peston.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.