Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasteis de Bacalhau

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En favorit som jag gör ofta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och koka i 30 minuter.
  2. I en annan kastrull, koka fisken i 10 minuter. Låt svalna, rensa och finfördela köttet. Lägg i en panna tillsammans med olivolja, lök, vitlök och stek 10 minuter på svag värme.
  3. Purea potatisen och blanda med fisken, tillsätt bladpersilja och kryddor efter smak. Tillsätt äggen ett i taget tills smeten är lagom fast.
  4. Forma till rundlar med en sked och fritera tills de får en gyllene färg.
  5. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.