Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastejfylld köttfärsrulle

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Den här tycker jag är gudomlig, man kan göra så himla mkt gott med köttfärs!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda köttfärs och salt. Låt ströbrödet svälla i mjölken i 10 minuter. Späd färsen med blandningen och tillsätt lök och peppar. Bred ut färsen till en stor fyrkant på en vattensköljd skärbräda.
  2. Rör pastejen mjuk och bredbar i en skål. Bred den sedan över färsplattan. Strö över kantareller och persilja. Forma färsen till en rulle som läggs i en ugnssäker form. Stek rullen i 200 grader cirka en timma.
  3. Stek potatisklyftorna vid sidan av färsen under ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.