Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastel de choclo - vegansk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Traditionell chilensk majsgratäng. I detta recept tillagad på endast vegetabiliska ingredienser. Avnjut med både smaklökar och solidaritet med jordens alla varelser. Och säg - Ay que rico!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek ingredienserna till gratänggrunden. Ha i dem i stekpannan i ordningen som de står listade.
  2. Mixa majsen i en matberedare/stavmixer. Bland sedan med resten av ingredienserna i majstäcket.
  3. Smörj ugnsformen med något matfett. Häll sedan i gratänggrunden. Häll sedan över majstäcket. Ställ in i ugnen i ca 30 minuter, ta ut när majstäcket börjar bli gyllenbrunt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Pattycake 20 februari 2011

    Strö över socker på toppen av gratängen för att få en krispig uta.

  • Pattycake 20 februari 2011

    *YTA

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.