Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Patsa carbonara med zucchini

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbar carbonara för 4

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär zucchinin i kvartar på längden och skär bort de porösa delarna i mitten. Skär sedan zucchinin på tvären i ungefär lika stora bitar och med ungefär samma form som pastan. Skiva eller klipp bacon i bitar.
  2. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. I med en skvätt olivolja i en stor stekpanna och i med bacon och zucchini, i med svartpeppar och timjan(mängden kryddor är smaksak). Blanda äggulor, grädde och mesta delen av parmesanen i en skål, salta och peppra sparsamt. När pastan är klar häll av men spara lite pasta vatten.
  3. I med pastan i stekpannan och rör om, tag sedan av stekpanna från plattan och i med äggblandningen. OBS, rör snabbt om så det inte blir äggröra och späd med lite av pasta vattnet för att få en silkig konsistens.
  4. Smaka av med salt, peppar och resten av parmesanen och avnjut.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tussilago_Flikkan 23 maj 2011

    Detta receptet med zucchini är supergott! jag använder det varje gång! :)

  • k_myhrberg 24 maj 2011

    samma här......därför jag la upp det på sidan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.