Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pavlova med bärgrädde

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Överraska med en härlig bakelse. Marängerna bakar du i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.Vispa vitorna till hårt skum. Vispa i socker, bakpulver och salt. Klicka ut smeten i bakformar av papper. Gör en fördjupning i mitten med en sked.
  2. Sätt in marängerna i mitten av ugnen, stäng av den och grädda i minst 4 tim utan att öppna luckan, gärna över natten. Vispa grädden. Mosa hälften av bären och rör ner i grädden.
  3. Vid servering, fyll marängerna med bärgrädden och garnera med resten av bären.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.