Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pavlovatårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225-250 grader.
  2. Vispa vitorna med ättikan och 1 dl av sockret till hårt skum. Vänd försiktigt ner resten av sockret.
  3. Täck en plåt med bakplåtspapper. Bred ut marängen till en rund botten, ca 20 cm i diameter och forma en högre kant runt om. Grädda mitt i ugnen.
  4. Precis när plåten sätts in ska ugnen stängas av och marängen får stå tills ugnen är kall. Fyll sedan den kalla marängen med vispad grädde och frukt/bär.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bensus 26 juli 2015

    Så gött en mulen/regnig sommarkväll! Enkelt, det enda man behöver tänka på är att börja i tid.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.