Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Peach melba på grillen med kardemummasmulor och glass

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Nygrillad persika med rårörda hallon, kardemummasmulor och glass - så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kardemummasmulor: Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och blanda med socker, mjöl, nymald kardemumma och salt. Lägg smulorna på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter. Rör om då och då. Låt smulorna kallna.
  2. Halvera och kärna ur persikorna. mosa hallonen med socker och limesaft. Grilla persikorna ca 5 minuter på varje sida.
  3. Servera persikorna nygrillade med rårörda hallon, kardemummasmulor och vaniljglass. Garnera med myntablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.