Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pekingsoppa

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakar som på kinaresturangen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingbröstet i lika stora, små tärningar. Lägg kål och hönsbuljong i en gryta och låt det småkoka i 10 minuter. Rör i sesamfrön, vitlök, kyckling, sojasås och ättika. Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka vidare i 10 minuter. Lägg i räkorna och låt den uppvispade äggulan droppa ner i soppan. Servera soppan med detsamma.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • romitha 3 februari 2010

    jättegod soppa nästan som på kinan

  • Josses 3 mars 2010

    Gjorde den idag och har tyvärr en lite kräsen familj men både min man och äldsta dotter sa: "den här får du göra fler gånger!". Bra betyg om något, särskilt från min dotter som muttrar över det mesta som serveras. Så det värmde mammahjärtat så den kommer helt klart serveras på vårt middagsbord igen. Kram Josses

  • Cassiopeya 29 november 2010

    Hur mycket hönsbuljong ska man ha?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.