Med pelargonsocker av doftpelargonen Attar of Roses.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175º och smörj och bröa en form med löstagbar kant.
- Vispa ägg och socker poröst. Blanda alla torra ingredienser och sikta ner dem i äggvispet. Tillsätt smöret och mjölken. Vänd ihop till en slät smet. Vispa inte.
- Grädda i ca 30 minuter i nedre delen av ugnen. Kolla med sticka. Låt svalna.
- Hetta upp grädde och smör till glasyren. Smält chokladen däri och tillsätt rivet limeskal.
- Låt glasyren svalna tills den börjar tjockna och häll/bred den över kakan.
- Avsluta med att dekorera med blomma och blad.
- Tips:
Recept på pelargonsocker finns bland mina recept. Här har jag använt mig av snabbvarianten.
Publicerat den
18 juni 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Var får man tag i pelargon socker?