Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pelles pepparkaksbollar

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkla och goda, helt egen uppfinning !

Ingredienser

Instruktioner

Krossa peppakakorna i matberedare med stålkniv. Spar ca en kaffekopp smulor till rullningen. Lägg i rumsvarmt smör och gorgonzolaosten. Kör allt till en massa. Tillsätt ev lite vatten så det binder och får lagom konsistens. Rulla bollar och rulla dom i sparade krosset. Ställ ii kylen eller ät direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.