Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne all'arrabbiata

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Penne all'arrabbiata är en gammal romersk rätt som fortfarande lever eftersom den är enkel att göra, nyttig och god. "Arrabbiata" betyder "arg" och det syftar naturligtvis på den heta chilismaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Svetta löken i oljan på medelhög värme. Skär tomaterna i små bitar och lägg i dem och chilin i stekpannan. Låt såsen puttra i ca fem minuter.
  2. Koka pastan enligt anvisningar.
  3. Smaka av pastasåsen med salt, peppar och basilika. Garnera med riven pecorino ost.
  4. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.