Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne med älgskav och lingonsky

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Obs! receptet är för 2 personer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs purjo och svamp 2 minuter i smör och olja i en liten panna.
  2. Lägg i skavet, bäst om det är halvtinat, fräs och rör om till flagorna skiljs åt. Häll på öl.
  3. Koka upp (OBS! ölet skummar) och sjud sedan under lock i 3-5 minuter. Smaka av med salt, peppar och enbär.
  4. Red skyn med maizenaredning. Lägg i lingonen. Serveras med kokt penne eller annan pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.