Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne med ricotta, rosmarin & pinjenötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lika gott som enkelt! Om du vill ha en ännu lite nyttigare lunch så kan pastan ersättas med fullkornspasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i saltat vatten, aningen kortare än anvisningen på förpackningen, eftersom den efterkokar lite. Häll av nästan allt vatten.
  2. Stek pinjenötterna i smör och olja tills de har fått en gyllene färg, tillsätt rosmarin och ta stekpannan från plattan.
  3. Häll i pastan och ev lite av kokvattnet. Klicka i ricottan och rör om. Lägg upp pasta­rätten och strö över parmesan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cgubb03 11 november 2009

    Wow! Helt gudomligt gott och superlätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.