Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne Rigate alla Tiresia

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Penne Rigate med strimlad oxfilé och valnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela zucchinin i fyra delar på längden och skär halvcentimeter tjocka bitar.
  2. Bryn smöret, stek oxfilén på hög värme tills den fått fin yta, cirka 2 minuter. Salta och sänk värmen.
  3. Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
  4. Blanda ner zucchini och valnötter i stekpannan. Stek tills zucchinin fått färg. Häll på grädde och låt sjuda i cirka 5 minuter. Lägg i tomaterna i såsen, blanda ihop.
  5. Lägg i pasta i såsen och garnera med parmesan och valnötter. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.