Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pennette Rigate alla Puttanesca

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En mustig klassiker med sälta från sardeller.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Fräs vitlök, chili och sardeller i rikligt med olivolja i en vid kastrull eller traktörpanna. Tillsätt körsbärstomaterna och låt småputtra cirka 10 minuter.
  2. Blanda ner kapris och oliver i tomatsåsen och smaka av med salt och peppar. Blanda ner pastan direkt i såsen och tillsätt den finhackade persiljan.
  3. Servera med riven parmesan eller grana padano och lite olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.