Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Peppar- och vitlöksgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När man har ont om tid.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla köttet fint och stek i lite matfett i en het stekpanna. Sänk värmen och bryn löken. Tillsätt crème fraiche och vatten och låt grytan sjuda någon minut. Servera med ris eller pasta och en krispig grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • The_mama97mia 14 maj 2008

    Den här grytan brukar jag göra, lägger därför inte in eget recept. Däremot brukar jag ha mkt finhackad/strimlad purjo i grytan. Grönsaker i efter smak o tycke, ungarna har för tillfället paprikafobi så den ligger jag lågt med. Men just detta med strimlad lövbiff o den där cremefr varianten är supergott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.