Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda biffar med mjuk smak.

Ingredienser

Instruktioner

Forma färsen till fyra biffar. Krossa pepparkornen i en mortel och dutta på biffarna. Stek biffarna 3 min på varje sida, salta lite. Ta upp biffarna, håll varma. Blanda grädde, pressad vitlök, buljongtärning, soja och senap i en stekpanna. Lägg i biffarna och låt puttra i 5 minuter. Servera tillsammans med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.