Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparbiff Cap Horn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God och enkel bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en stor stekpanna. Salta biffarna och låt smöret bli nötbrunt i pannan. Stek biffarna 1-2 minuter/sida. Lägg upp biffarna på varma tallrikar. Bred ca 1/2 msk fransk senap på varje biff.
  2. Fräs peppar lätt i samma panna som du stekt biffarna. Tillsätt rödvin, konjak, buljongtärning, vatten och soja. Låt det koka upp. Rör ut arrowroten i madeiran och tillsätt det i den kokande såsen i en fin stråle under vispning. Smaka av såsen och vispa slutligen i 2 msk kallt smör.
  3. Fördela såsen över biffarna och servera med hasselbackspotatis och baconlindade haricots verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.