Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparbiff från Dijon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blir bäst stekta i gjutjärnspanna.

Ingredienser

Instruktioner

Klappa in svartpepparn på biffarna. Stek dem ca 2 minuter på varje sida. Salta. Ta upp dem och håll dem varma. Fräs löken i smör. Späd med köttbuljong och creme fraiche. Rör ner senap, soja, grönpeppar och några stänk tabasco. Koka såsen tills den tjocknat. Lägg ner biffarna och strö över klippt persilja. Klyftpotatis och en sallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.