Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparbiff i ugnen.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt god rätt som du fixar till snabbt och lätt!

Ingredienser

Instruktioner

Strimla köttet. Skala och finhacka löken. Låt svampen rinna av. Lägg kött, lök och svamp i en smord eldfast form. Rör samman grädde med soja, kalvfond, salt och peppar. Häll blandningen över köttet. Stek mitt i ugnen ca 20-25 min i 225 grader. Strö över grönpeppar eller rosépeppar och klippt persilja. Klyftpotatis och sallad smakar gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.