Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparbiff med ädelostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod och enkel rätt. Tillsammans med klyftpotatis och tomat- och löksallad är den en given fredagsfavorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färs, ägg och salt. Gör biffar. Vänd dem i grovmalen svartpeppar. Det ska vara ganska mkt så biffarna blir starka.
  2. Värm grädden, smält i osten. Salta och peppra.
  3. Blanda ihop skivad tomat med skivad lök. Häll på lite balsamvinäger.
  4. Servera med klyftpotatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.