Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparbiff med dijonsmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smör, dijonsenap och gräslök smälter oemotståndligt ovanpå en pepparkryddad och perfekt stekt biff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en grill- eller stekpanna, ca 24 cm i diameter, på medelvärme.
  2. Blanda peppar, salt, vitlökspulver och lökpulver i en liten skål. Krydda biffarna på båda sidor med kryddblandningen. Pressa in blandningen i biffarna med fingrarna.
  3. Lägg biffarna i stekpannan och bryn dem på båda sidor. Stek fem-sex minuter på varje sida tills de är mediumstekta.
  4. Blanda smöret med dijonsenap och gräslök. Lägg 1 msk smör på varje biff och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.