Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparbiff med rostad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabb och fin helgrätt

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta potatisen och dela i bitar. Blanda dem med olja och krydda med salt och peppar. Rosta i ugn på 225 grader i ca 25 minuter. Skala och skiva löken. Fräs den mjuk i smör utan att den fått färg. Tillsätt honung och vinäger och sjud tills vätskan kokat in, ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Krydda köttet och stek det i smör ca 3 minuter per sida. Servera med lökmarmeladen, potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.