Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

1. skär köttet i ca 2 1/2 cm tjocka skivor,platta ut. Stek i smör i stor panna. krydda, ta upp fileérna. 2. Rör i cremefraiche & grädde i stekpannan rör om noga. Låt koka någon minut under omrörning. Tillsätt dom olika pepparsorterna + soja. Lägg fileerna i såsen & koka upp. Ätes med sallad, pain riche, potatisgratäng eller pommes.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • IdaKonig 21 mars 2014

    Jättegod pepparsås, så enkel o bra så de går att göra till vardags utan problem!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.