Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparfilè

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott inte så starkt som man tror........

Ingredienser

Instruktioner

Krossa vitpepparkornen, gnid sedan in pepparfilen. Stek filen runt om. Ta upp den. Hacka lökarna, bryn dom i pannan. Blanda i senap och chilisåsen, vispa grädden lätt och häll den i stekpannan och blanda ihop. Skiva fläskfilen och lägg i den i pannan. Låt puttra i ca: 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.