Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig bra gryta, som kan göras i ordning innan gästerna kommer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skär köttet i ca 2 ½ cm tjocka skivor. Stek filéerna i en stor stekpanna. Krydda. Ta upp filéerna och lägg dem på ett fat. 2. Rör i creme fraiche och grädden i stekpannan. Rör om noga. Låt koka i någon minut under omrörning. Tillsätt de olika pepparsorterna och soja. Lägg filéerna i såsen och låt koka upp. 3. Servera med klyftpotatis/pressad potatis och sallad.
  2. Lycka till / Annica.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.