- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Snart är det dags för grillen och då har ni ett gott recept här, jag lovar!
Instruktioner
- Putsa filén fri från hinnor. Koka pepparsorterna tillsammans i lite vatten 5 minuter. Häll av vattnet och krossa pepparkornen i en mortel.
Rulla filén i pepparn. Salta. Grilla runtom tills den är klar, ca 20 minuter.
- Fyllda paprikor:
Skär av fästet på paprikorna. Blanda färskost, pressad vitlök, örter och oliver. Fyll paprikorna och sätt tillbaka toppen. Pensla runtom med olivolja. Låt paprikorna bli varma på grillen.
- Sås:
Kärna ur och skär paprikan i bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Häll av vattnet och mixa paprikan med basilika och olivolja. Smaksätt med salt, peppar och kapris.
Publicerat den
5 april 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har provat receptet och det som var pricken över i:et det var de fyllda paprikorna. Mycket goda.