Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparfilé med fyllda paprikor.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Snart är det dags för grillen och då har ni ett gott recept här, jag lovar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén fri från hinnor. Koka pepparsorterna tillsammans i lite vatten 5 minuter. Häll av vattnet och krossa pepparkornen i en mortel. Rulla filén i pepparn. Salta. Grilla runtom tills den är klar, ca 20 minuter.
  2. Fyllda paprikor: Skär av fästet på paprikorna. Blanda färskost, pressad vitlök, örter och oliver. Fyll paprikorna och sätt tillbaka toppen. Pensla runtom med olivolja. Låt paprikorna bli varma på grillen.
  3. Sås: Kärna ur och skär paprikan i bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Häll av vattnet och mixa paprikan med basilika och olivolja. Smaksätt med salt, peppar och kapris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • verfor 23 maj 2010

    Har provat receptet och det som var pricken över i:et det var de fyllda paprikorna. Mycket goda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.