Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparfilé med gräddsky

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i ca 2 1/2 cm tjocka skivor. Platta ut skivorna lite med knuten hand. Stöt pepparen i en mortel. Stek lite i taget av köttet i smör i en stekpanna, 3-4 minuter per sida.
  2. Salta och strö över den stötta pepparen. Lägg upp köttet på varmt fat. Vispa ur stekpannan med grädde.
  3. Servera filén med såsen, potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.