Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaka med mögelost och kumquatmarmelad

 
  • Serverar: 6-12 portioner
Skriv ut

Tilltugg till glöggen

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta kumquatsen väl och skär i tunna skivor. Ta bort kärnorna. Stek i smör och honung på medelvärme i en stekpanna i ett par minuter. Häll på vatten och urskrapade passionsfruktskärnor och koka ihop i någon minut. Låt svalna. Fördela osten på pepparkakorna och toppa med kumqatmarmelad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.