Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakor

 
  • Serverar: 50-60 portioner
  • Tid: 12 timmar
Skriv ut

Ingen beskrivning behövs

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dag 1 Pepparkaksdeg
  2. Blanda alla ingredienser till en slät deg i en assistent eller för hand. Förvara degen i en plastpåse över natten i kylen. Detta gör du för att smakerna ska blanda sig.
  3. Dag 2 Baka ut kakorna Ta ut degen ur kylen ett par timmar innan du ska baka pepparkakorna. Blanda 3-5 msk vatten i degen (den ska bli smidig inte kladdig) Dela pepparkaksdegen i 4 bitar och kavla ut den första i ca 1mm tjocklek på mjölat bakbord. Stansa ut med valfria pepparkaksformar och lägg upp dem på ugnsplåt, täckta med bakplåtspapper. Grädda ca 10 minuter i 200 graders ugn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.