Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakor för diabetiker!

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Rör samman socker, sirap och rumsvarmt margarin i en bunke. Tillsätt bikarbonat och kryddor. Blanda ned mjölet omväxlande med grädden.Låt degen vila i kylskåp, gärna ett par dygn inlindat ialuminiumfolie.Värm ugnen till 200 grader och grädda en provkaka.Tillsätt mer mjöl om det behövs. Kavla ut bitar av degen tunnt.Ta ut kakor med mått, lägg dem på kall plåt, smorda eller täckt med bakplåtspapper.Grädda 6-7 min eller tills kakorna fått fin färg. (c:a 100 st.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.