Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakor med dadlar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Smakar nästan som pepparkakor - men är godare. Gör som vanligt men grädda inte. 93 kcal/st. 8 % protein, 54 % fett, 38 % kolhydrater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör mandeln till ett fint mjöl i matberedaren eller i mixer. Tillsätt olja och dadlar, kör tills det blandar sig. Tillsätt kryddorna och saltet, kör igen. Smaka av att kryddorna har blandat sig i smeten.
  2. Tillsätt honung, börja med 1 msk och fortsätt köra tills degen är lagom "kladdig", om det behövs så lägg till 1 msk honung till. Tryck ut på en skärbräda eller bakbord och använd pepparkaksformar för att göra hjärtan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.