Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaks parfait

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gott till jul! (eller närhelst du vill) Fick receptet av mitt tidigare jobb, därför beräknad på 10 portioner..

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinet enl. anvisningar på paketet. Koka upp sirap och kryddorna. Tillsätt gelatinet under omrörning. Låt svalna. Vispa ägg och florsocker pösigt. Blanda i kryddlagen. Vispa grädden och blanda i. Blanda sen i de grovhackade pepparkakorna. Frys i flerportions- eller en portionsformar. Gott att servera till är mixade frukter (gärna med exotiskt inslag)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.