Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaks vit chokladparfait

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god efterrätt som jag tagit fram till en gruppmeny på en restaurang som jag jobbar på.. enkel och god!!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulor och sockret till skum, vispa grädden, smält chokladen i vattenbad och rör sedan ner söndersmulade pepparkakor. Blanda chokladröran med äggblandningen,r ör till sist försiktigt ner den vispade grädden. Häll blandningen i valbar form som du klätt med färsk folie, ställ i frys till nästa dag. Servera med färska bären.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.