Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksbiskvier

 
Skriv ut

Biskvier med pepparkaks-smak.

Ingredienser

Instruktioner

1. Mal mandeln. 2. Blanda samman samtliga ingredienser i en skål och arbeta samman till en fast smet. 3. Klicka ut smeten på plåt med bakplåtspapper. 4. Grädda mitt i ugnen i 150° i cirka 15 minuter. 5. Ta kakorna från plåten och låt svalna på galler. 6. Bryt chokladen i bitar och lägg i en skål. 7. Smält över vattenbad. 8. Tillsätt socker och pepparkakskryddan. 9. Tillsätt smöret. 10. Låt svalna. 11. Vispa kraftigt med elvisp. 12. Bred fyllningen på bottnarna. 13. Ställ kakorna i frysen i 15 minuter. 14. Bryt chokladen till garneringen i bitar och lägg i en skål tillsammans med oljan och smält över vattenbad. 15. Doppa i fyllningen på kakorna i chokladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.