Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksbiskvier

 
Skriv ut

Perfekta till julen och glöggen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mandelmassa och kanel i en skål. Blanda i äggvita tills det är en fast smet. Klicka ut smeten på plåt med bakplåtspapper.
  2. Grädda mitt i ugnen i 150 grader i cirka 15 minuter. Ta kakbottnarna från plåten och låt kakorna svalna på galler.
  3. Bryt chokladen i bitar och lägg i en skål. Smält över vattenbad. Tillsätt sockret och pepparkakskryddorna. Tillsätt smöret. Låt svalna. Vispa kraftigt med elvisp. Bred fyllningen på bottnarna. Ställ kakorna i frysen i 15 minuter.
  4. Bryt chokladen till garneringen i bitar och lägg i en skål tillsammans med oljan och smält över vattenbad. Doppa fyllningen på kakorna i chokladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.