Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksbollar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Tryffel med smak av kanel, kardemumma, ingefära och nejlikor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden. Lägg i smör och hackad choklad och låt det smälta på svag värme.
  2. Rör i kryddorna. Låt smeten halvstelna i kylen så går den lättare att forma.
  3. Forma till runda kulor och sikta över kakao. Låt bollarna stelna i kylen.
  4. Njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • oliviabengtsson 12 juni 2009

    det var lite för lite choklad/smör tyckte jag. den stelnade inte, så jag fick lägga i mer för att kunna rulla tryfflarna. gott annars!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.