Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksbröd

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett gott och juligt fikabröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta på ugnen på ungefär 200 grader.
  2. Smält smöret sakta.
  3. Blanda de torra ingredienserna i en bakmaskin och lägg sedan i filmjölken, sirapen och det smälta smöret efter att du har rört om de torra ingredienserna.
  4. Häll upp smeten på 2 plåtar eller mer i fall det behövs.
  5. In i ugnen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.