Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakscheesecake

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Härlig dessert nu lagom till advent och jul!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Krossa kexen fint eller stöt dem i en mortel. Rör ner pepparkakskryddan. Smält smöret och rör i smulorna.
  2. Tryck ut smuldegen i en form med löstagbar kant, cirka 23 cm i diameter. Förgrädda i ugnen cirka 5 minuter.
  3. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Häll fyllningen i pajskalet och grädda i nedre delen av ugnen tills fyllningen har stelnat, 30-40 minuter. Låt stå kallt före serveringen.
  4. Garnera med frukt eller bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.