Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakscookies

 
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Sååå enkelt sätt att servera hemgjorda krispiga cookies med julsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200ºC. Blanda ett paket lättbakad pepparkaka med vatten och smält smör eller margarin.
  2. Klicka ut smeten glest på bakpappersklädda plåtar (de flyter ut). Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. Lossa dem försiktigt när de svalnat och låt kallna på galler.
  3. De går att baka utan matfett, men då måste man öka vattenmängden till 1 dl.
  4. Tips! Variera kakorna genom att blanda i ca ½ dl hackade nötter, mörk blockchoklad eller russin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.