Vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst. Rör sedan ner smält smör, olja och mjölk. Blanda mjöl, pepparkakskryddan och bakpulver och rör sedan ner i smeten.
Placera pappersformarna i en muffinsplåt och häll i smeten till 2/3.
Grädda i ugnen i ca 12 min, tills en tandpetare som du stuckit i mitten av cupcaken kommer ut torr. Låt svalna.
Frosting:
Rör om smöret tills det blivit fluffigt och lent i en skål. Tillsätt Philadelphiaosten och rör om väl, sedan honungen och all citron, rör om väl. Tillsätt florsockret, 1 dl i taget. Och sist färgen.
Spritsa frostingen på den svala cupcaken och servera!
Ser verkligen mumsiga ut, så jag ska överraska familjen - - - men HUR MYCKET MJÖL??????? mvh Lena
Solsidan27 september 2008
....och hur mycket honung????
Lena
tina6227 september 2008
Hej!
Receptet ska vara som det är skrivet. Här har du webbadressen till receptskrivaren.
http://bakpassion.blogg.se/2008/june/pepparkaks-cupcakes-med-hlcc-frosting.html//Tina
lisled3 oktober 2008
Hej!
Jag kan inte se att mjöl och honung står med bland ingredienserna utan de står bara med i texten hur man gör. Jag ser att du hänvisar till en hemsida men det står inget om det där heller. Kan du inte redigera receptet och skriva hur mycket du tar.
Hälsningar
Lisbeth
Ser verkligen mumsiga ut, så jag ska överraska familjen - - - men HUR MYCKET MJÖL??????? mvh Lena
....och hur mycket honung???? Lena
Hej! Receptet ska vara som det är skrivet. Här har du webbadressen till receptskrivaren. http://bakpassion.blogg.se/2008/june/pepparkaks-cupcakes-med-hlcc-frosting.html//Tina
Hej! Jag kan inte se att mjöl och honung står med bland ingredienserna utan de står bara med i texten hur man gör. Jag ser att du hänvisar till en hemsida men det står inget om det där heller. Kan du inte redigera receptet och skriva hur mycket du tar. Hälsningar Lisbeth